Verzendinformatie
 

Onze artikelen worden door GLS bij u bezorgd. De leveringstijden variëren van 1 tot maximaal 3 werkdagen, afhankelijk van de voorraad . Indien het artikel voorradig is, dan kunt u uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 uur in huis verwachten.

 Verzendkosten  : Voor bestellingen met een waarde lager dan 50 euro  berekenen wij 6,50 aan verzendkosten ! Boven de 50 euro worden de producten franco verzonden.

 

Retourzendingen dienen binnen 7 dagen, voldoende gefrankeerd te worden met duidelijke vermelding van de afzender. Retourzendingen onder rembours , ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd worden niet in ontvangst genomen.De artikelen dienen bij retournering in hun originele verpakking en intact, voorzien van de factuur bij G.S.T. aan te komen. Artikelen die op maat gemaakt worden of speciaal voor u besteld worden kunnen niet retour gezonden worden . Na controle van het artikel wordt het aankoop bedrag retour gestort op uw bankrekeningnummer. LET OP !!! Verzendkosten worden niet vergoed .

 

LET OP !!! verbruiksmaterialen zoals lampen en montage materialen kunnen niet geruild worden !!!!


 

Betaling
 

Bij GST heeft u de keuze om te betalen via proforma ( bankoverschrijving ) of onder rembours.

Proforma ( vooruitbetaling ) U krijgt van ons een proforma factuur per e-mail toegezonden. U kunt het factuur bedrag over maken aan de hand van de gegevens op deze factuur.

Rembours : U betaalt uw bestelling aan de chauffeur. Eventueel kunt u uw pakket afhalen bij het depot.  ( vraag de gegevens van uw zending op via  info @ auto-elektronica.eu )

Pakket zendingen die niet ontvangst genomen worden zonder tijdige annulering zullen aan u worden doorberekend.!!